lördag 3 mars 2012

Äntligen match igen!

Nu är det dags för match igen efter en matchledig helg.
Först är det dags för Åstorp idag att fortsätta jaga oss med en vinst mot Willands. Skulle Åstorp förlora idag så har helt plötsligt Willands en jättechans att knipa andraplatsen. Tror dock att det blir hemmalaget som tar hem det idag. Carro har bakat för att vi ska kunna frossa på läktaren i eftermiddag. Tony prioriterat bröllop idag och det blir intressant att höra om han klarar av att dricka vatten hela kvällen. Vi har nämligen en hård alkoholpolicy i laget och det gäller även oss ledare. I morgon är det Råbocka som gäller i Högastenshallen kl 12.15. Vi hade lite svårt att få hål på dom senast men räknar med att vi driver upp tempot från start i morgon efter att vi varit extremt trögstartade dom senaste matcherna. Vi kommer inte att få ihop 3 hela femmor i morgon p.g.a en del återbud. Cattis har spelat färdigt för säsongen men kommer att debutera som kaffeförsäljare. Gotte jobbar och Madde är sjuk. Maddis är i Göteborg och det är frågetecken för Johanna som blev sämre efter träningen i torsdags. Förhoppningsvis är alla andra friska ock pigga på att ta extra ansvar i morgon. Det blev en hel del positiva reaktioner på intervjun med Ken men han har sårat några spelare som han glömde bort. Johanna och Agge kom han på efter att jag frågat om det inte var fler i vårat lag som han tränat. Dock glömde han Cattis och Pålle så dom har varit lite nere i veckan. Därför har han fått chansen att berätta lite om dessa oxå:

"Paula blev ju skadad om jag inte minns fel och Cattis hade också lite bekymmmer"

"Om vi börjar med Paula så var hennes position back. Hon har mycket rutin vilket också märktes, läste av motståndare mycket bra och kunde därmed se motståndarnas nästa drag. Hon spelade med respekt och var mycket svår att avväpna"

"Cattis kan väl egentligen ha vilken postion som helst men jag såg henne först och främst som forward. Hon kom alltid i fart i anfallet  och tittade alltid upp innan pass. En spelare som kan avgöra jämna matcher och som också har mycket rutin"

Ken meddelar att han ändrat sitt tips till 4-1 till FCH. Om det beror på att Cattis och Pålle inte ska spela eller om han fått reaktioner från Råbocka angående sitt tips är dock oklart.

Vi ses i morgon.
Möjligheterna begränsas bara av fantasin.
/MG


2 kommentarer:

Johan Persson sa...

Hej alla, tvekade länge på vilken sida jag skulle sitta på idag? Men....eftersom det råder nyvalt så fick det avgöra. Vi ses
Johan

Johan sa...

Nybakt menar jag ju