fredag 9 mars 2012

Dags att avgöra???

I morgon har vi chans att döda serien genom poäng hemma mot Röke!
Vi har satt oss i en bra sits där vi har allt i egna händer.
Redan den 2 maj hade vi kick off och den första träningen var den 4 maj i Pålsjö Skog. Säkert inte många lag på den nivån vi befinner oss i som börjar säsongen så tidigt. Vi bestämde oss tidigt för att vara det bäst tränade laget i serien. Viljan att träna fanns redan från början även om inte alla är lika tokiga som jag och älskar att springa i skogen. Vi spelade vår första träningsmatch redan sista veckan i juli. 3-3 mot Engelholms andra lag som spelar i tvåan denna säsongen. Vi mötte två elitserielag i Båstad och fick verkligen känna på hur fort det kan gå. Vi spelade mot väldigt bra motstånd innan serien som Landskrona och Palmstaden och jag var ett tag orolig för att jag ställt till det för laget eftersom vi inte vann många matcher på försäsongen. Vändningen kom i sista träningsmatchen innan serien där vi vände 1-3 till 4-3 i sista perioden mot Köpenhamn på IH. Efter det har vi vunnit allt förutom en träningsmatch mot P 16 där vi verkligen fick en rejäl runda. Vi hade väl egentligen ingen aning om vad som väntade när serien började men att vi skulle tillhöra toppen trodde vi nog.
Nu har det gått 10 månader sedan vi drog igång säsongen och laget har verkligen blivit tajtare för varje vecka som gått.
Eftersom vi har flera stycken som är sjuka och Gotte och Cattis inte heller är tillgängliga så har jag för första gången på hela säsongen inte en aning om hur vi kommer att ställa upp i morgon. Är dock helt övertygad om att dom som är med kommer att göra en riktigt bra match. Visar vi samma spelglädje som i söndags kan det bli en riktigt rolig eftermiddag och kväll.
Välkomna kl 14.30 till Norrehed i morgon.
/MG

1 kommentar:

Anonym sa...

ååååå vad jag längtar <3 Ska verkligen bli spännande, hmmm undrar hur många olika hejar ramsor jag måste vråla ( Carola) hi hi hi Ska kanske leta upp några till att ha på lager ;) Heja FCH damerna