torsdag 8 mars 2012

Idag träffar en av Rökes tre tränare.

Idag känner vi pulsen på Rökes Peter Hagelin. Röke hade oss i rejäl brygga efter att ha lett mot oss med 3-0. Vi lyckades till slut vända på steken. Röke höll även oavgjort tills det återstod 1 sekund i matchen mot Åstorp och har bl. a. besegrat Åby borta. Dags för match igen på lörddag kl 14,30 på Norrehed.

Hur är läget?

Tackar som frågar, bara bra tack! Börjar kittla en aning i golfnerven nu när solen och värmen är på ingång.

Har ni haft samma problem som oss med envisa sjukdomar som aldrig tar slut?

Tyvärr så det samma här, är inne i en ond cirkel där tjejerna turas om att vara krassliga.

Vad hade ni för mål när serien startade, är ni nöjda så här långt?

Vårt mål var att hamna bland topp 4 och som det ser just nu verkar det som om att vi har möjlighet att infria denna målsättning. Sen finns det alltid vissa matcher under säsongen man kan gå och reta sig lite på; Förslöv borta känns som en sjukt onödig förlust och att vi blev bestulna på 1 poäng mot Åstorp i matchens absolut sista sekund kan fortfarande reta mig lite grand.

Något lag som underpresterat eller överraskat positivt i serien?

Tror inte att det var många som tippat Willands så högt innan serien drog i gång. Starkt att prestera som dem gjort med tanke på att de inte direkt har den bredaste truppen i serien. Det är lag som överraskat negativt är Åby, detta med tanke på hur snacket gick innan serien drog igång. De har förvisso visat de senaste omgångarna att det finns en hel del innebandy i laget och blir säkert farliga till nästa säsong.

Ni är det lag som pressat oss mest i årets serie när ni ledde länge mot oss. Kommer ni att bli det första laget som tar poäng mot oss nu?

Ja du Måns, det hade varit otroligt kul, och vi ska absolut göra ett försök, men med tanke på att vi knappt kan få ihop till 2 femmor pga. diverse frånvaro kommer det bli mycket tufft och svårt att sno poäng av er.

Kommer vi att ha något att hämta om vi går upp i tvåan?

Det har ni alldeles säkert, men det kommer bli tufft. Om ni tränade hårt inför denna säsongen är det bara att peta in ytterligare 1-2 växlar för skillnaden mellan de olika divisionerna är mycket stor. Ni har en klar fördel i att ni har spelare med Div. 2 rutin, men det kanske behövs ytterligare ett antal rutinerade spelare för att stärka upp truppen?? Ska bli mycket intressant att följa er i Div. 2 och vi önskar er ett stort lycka till!

Vi ska mötas i DM för 20 åringar. Vem ska vi se upp med där och vem coachar det Röke-laget.

Vi hyllar alltid kollektivet och i båset kommer du hitta den vanliga trojkan: En godisnasare, en banktjänsteman samt en arg Tomte!

Kommer jag att ha någon som helst chans mot dig på golfbanan i sommar eller kommer du att slakta mig som vanligt?

Kan inte påminna mig att jag någonsin slaktat dig på golfbanan, men om det inte går att slå dig på innebandyplanen så kommer jag definitivt försöka att förnedra dig på golfbanan under året.

Tips inför lördagens match?

Hjärnan säger en sak, hjärtat ett annat. Vi hoppas som sagt kunna bjuda på ett så bra motstånd som möjligt med tanke på våra förutsättningar, men ett realistiskt tips är att ni går segrande ur striden med 2-3 bollar.

Tack och lycka till lagom mycket!

Tack själv Måns och lycka till med både innebandyn och den stundande golfsäsongen!


Inga kommentarer: