söndag 4 mars 2012

En bra dag!

Mycket sport idag och mycket positiva resultat.
Första match ut var Åstorps P13 mot FCH där Ellinors pappa stog för en riktig coachseger. Det var säkert gårdagens kaka på läktaren i Åstorp som skapade inspiration där.
Andra match ut var vår match mot Råbocka. Enligt tabellen en enkel match men med 4 spelare borta och med återbud av Carro på morgonen och Johanna som var väldigt tveksam till spel kändes det faktiskt en smula oroligt innan matchen. Det kändes lite lojt innan matchen i omklädningsrummet men våra första 10 minuterna var en fröjd att skåda. Vi drev upp ett grymt tempo och fullständigt sprang ihjäl våra gäster. 3-0 efter 7 minuter var helt logiskt. Tyvärr försvann ödmjukheten lite där och det var många som skulle in och avsluta på egen hand. Andra perioden var helt ok och vi gjorde 4 mål till. I den tredje blev det lite mer Hawaiispel men snyggast var utan tvekan Agges mål i numerärt underläge där hon snodde bollen, lurade upp sin spelare och hängde in 8-0. Tyvärr slarvar vi en del och bägge målen vi släpper känns onödiga. Vi gör dock ytterligare 5 framåt så det känns onödigt att gnälla. Bäst snurr framåt hade den för dagen omskolade Agge som center med Frida o Denice men givetvis får alla godkänt idag. Bäst på plan var utan tvekan Johanna som var väldigt tveksam till spel efter att ha varit sjuk till och från hela veckan. Hon gjorde allt rätt idag. Jobbade hårdast, vann flest närkamper, hade en fantastisk frispelning till Emmy och gjorde ett riktigt snyggt mål dessutom.
Tabellen ser riktigt trevlig ut nu men vi är inte nöjda förrän vi är helt klara och det ska vi se till att bli på lördag.
Att vinna med 12-2 med 5 spelare borta, och det är ju inte direkt några dussinlirare som saknades, det är därför vi leder serien.
Hoppas att så många som möjligt kommer och tittar när vi ska försöka döda serien nästa helg.
56 skott på mål är definitivt rekord för denna säsongen.

Match 3 spelades på IH och där gick vi se ett hungrigt hemmalag springa sönder Jönköping. Svårt att förstå att dom kunde förlora mot AIK med så stora siffror.

Rykten har nått bloggen att Denice planerar en eventuell segerfest på lördag om vi tar den poängen som fattas. Kanske bjuder hon hem hela laget och då är det nog ingen som ens funderar på att vara sjuk? Kanske vi får se Cattis dansa då oxå? Det verkar som svullnaden i foten minskar när hon dricker starka drycker. Kan bli en intressant dag och kväll.

Matchfakta

Inga kommentarer: